Alert! Sony förbud konton på grund av användarnamn kränkning

Alert! Sony förbud konton på grund av användarnamn kränkning beskrivning

 

< div class = "featured_img_cnt" > < img class = "img-thumbnail width50" src = "http://cdn.sheeparcade.com/r/n/images/PlayStation-Network-Xbox-Live_32421.jpg" alt = ""/>

 

Sony är välkänt för sina strikta regler för användarnamn överträdelser som kan inträffa på deras PlayStation Network-tjänst.

några kontonamn hat var möjligt på PS3 är direkt förbjudna på PS4.

dock har dessa regler nu lett till ett orättvist förbud för en sådan användare som skapade sitt PSN-konto för 8 år sedan.

Reddit användare tiago28peixoto förbjöds av Sony Due användarnamn kränkningar för användarnamn skapas när han var bara 12, 8 år sedan.

" i morse fick jag ett e-postmeddelande från PlayStation som informerade mig om att mitt konto var permanent förbjudet på grund av överträdelser av villkoren för PlayStation Network. Naturligtvis brydde de sig inte om att informera mig i e-postmeddelandet varför exakt jag förbjöds så jag var tvungen att ringa PlayStation support.

i det samtalet de berättade för mig att mitt konto jag var förbjudna för livet eftersom min online-ID bryter mot uppförandekoden. Min online-ID är (var) KingMADAFAKA. Jag medger att det är en dum användarnamn, men jag skapade när jag var bara 12. Jag frågade dem om det fanns ett sätt att ändra användarnamn för att inte förlora alla spel som jag hade på mitt konto (mitt FIFA-konto var fantastiskt, jag hade en riktigt bra Ultimate Team) och alla de pengar som jag investerat i kontot , men de sa att jag inte kan ändra online-ID, därför mitt konto är förbjudet för livet och jag måste skapa en ny från scratch. "

< div class = "rad" > < div class = "col-xs-12 col-md-6 col-md-offset-3" > < div id = "youtubeplayer166415" stil = "visa: ingen;" >  
< DIV Class = "coverimage" data-Player = "#youtubeplayer166415" data-Frame = "#playerframe166415" data-ytp = "< IFRAME ID = ' playerframe166415 ' Class = ' YTPlayer ' src = ' https://www.youtube.com/embed/W-O2KnICOBA? autoplay = 1 & enablejsapi = 1 & PS = dokument & rel = 0 & showinfo = 0 & Theme = ljus ' frameborder = ' 0 ' allowFullScreen > </IFRAME > "> < img class =" coverimageimg "src =" http://img.youtube.com/vi/W-O2KnICOBA/0.jpg "alt =" "/> < div class =" coverimageoverlay "> < span class =" glyphicon glyphicon-spela-circle big-glyph "> ‌

Alert! Sony förbud konton på grund av användarnamn kränkning videor

Alert! Sony förbud konton på grund av användarnamn kränkning skärmdumpar

Hatar denna artikel eller spelet?

Visste du, alla kan lägga till artikel på fåren Arcade? Helt enkelt registrera dig och börja lägga du egen åsikt om spel och teknik. Tusentals människor kommer att läsa och kommentera det! Även om du är utvecklare kan du lägga din recension, din online spel eller shareware spel! Klicka på starta publicering på fåren Arcade:

Registrera dig/logga in

. Instruktioner om hur du lägger till artikel: Hjälp

Om författaren

Mike

Mike Rodller

I love to play games. Anything that is competitive. I love to play darts, shoot pool, any video game or board game, anything like that I am all about. For me is more about spending time with somebody, hanging out and enjoying yourself.

Kommentarer

Please login to comment

Logga in

Alert! Sony förbud konton på grund av användarnamn kränkning Sökord


© 2014 Sheep Arcade. Alla rättigheter reserverade. sheeparcade (0.609) (sphinx)