En berättelse i öknen v

En berättelse i öknen v beskrivning

En berättelse i öknen v är ett icke-combat crafting paradis. Det kanske låter lite konstigt, men utvecklarna uppmuntrar spelare till att arbeta tillsammans för att uppnå större och bättre, vilket gör dem att känna sig som om de är en del av en gemenskap. Jag har försökt spelet vid olika tillfällen under årens lopp men aldrig riktigt blev mer än en besökare. Jag var glad över att få möjlighet att checka ut, men även efter en vecka jag fortfarande tycker jag knappt har skrapat på ytan. Jag har uppstått ur självstudierna en smartare medborgare, men jag vet att större utmaningar väntar runt hörnet. Spelet är inte utan sina brister, men även om många av frågorna kan tonas som system och kontroller bli tydligare. Fortfarande, jag fann mig själv lite frustrerad när spelet frågade mig att sitta och titta bokstavligen på gräs som växer. Jag gjorde det, men, och fann ett udda spel, fylld med mysterierna. På ett bra sätt, naturligtvis.

En berättelse i öknen v allmän info

Box
Utvecklare Muse
Utvecklare hemsida
Developer's logo
Releasedatum
Pris 0.00
Storlek 0

En berättelse i öknen v videor

En berättelse i öknen v skärmdumpar

Hatar denna artikel eller spelet?

Visste du, alla kan lägga till artikel på fåren Arcade? Helt enkelt registrera dig och börja lägga du egen åsikt om spel och teknik. Tusentals människor kommer att läsa och kommentera det! Även om du är utvecklare kan du lägga din recension, din online spel eller shareware spel! Klicka på starta publicering på fåren Arcade:

Registrera dig/logga in

. Instruktioner om hur du lägger till artikel: Hjälp

Om författaren

Anakin

Anakin mr. Skywalker

I am Anakin. May the force be with you!

Kommentarer

Please login to comment

Logga in

En berättelse i öknen v Sökord


© 2014 Sheep Arcade. Alla rättigheter reserverade. sheeparcade (0.296) (sphinx)