Piratkopierar av det brinnande havet

Piratkopierar av det brinnande havet beskrivning

Jag älskar pirater och har gjort ända sedan jag var en pojke, bekämpa igenom The Secret of Monkey Island. Detta är mycket ofta upprepade gemensamma kunskap bland vanliga läsare och tydligt självklart för vem som helst som möter mig. Jag firar tala Like A Pirate dag. Jag har ökat min hår som Guybrush Threepwood. Jag äger en pirat cutlass. En dag när jag slutligen växer ett par I get en lämplig tatuering. Nu är äntligen slutföra min genre-dyrkan Pirates of the Burning Sea, eller PotBS, den nya MMO från Sony.

Piratkopierar av det brinnande havet allmän info

Box
Utvecklare Muse
Utvecklare hemsida
Developer's logo
Releasedatum
Pris 0.00
Storlek 0

Piratkopierar av det brinnande havet videor

Piratkopierar av det brinnande havet skärmdumpar

Hatar denna artikel eller spelet?

Visste du, alla kan lägga till artikel på fåren Arcade? Helt enkelt registrera dig och börja lägga du egen åsikt om spel och teknik. Tusentals människor kommer att läsa och kommentera det! Även om du är utvecklare kan du lägga din recension, din online spel eller shareware spel! Klicka på starta publicering på fåren Arcade:

Registrera dig/logga in

. Instruktioner om hur du lägger till artikel: Hjälp

Om författaren

Anakin

Anakin mr. Skywalker

I am Anakin. May the force be with you!

Kommentarer

Please login to comment

Logga in

Piratkopierar av det brinnande havet Sökord


© 2014 Sheep Arcade. Alla rättigheter reserverade. sheeparcade (0.296) (sphinx)