Värsta videospel av 2014

Värsta videospel av 2014 beskrivning

Så, jag skriver en lista över 3 sämsta spel enligt mig som är allmänt känd som de bästa spel 2014. Jag kommer att berätta min anledning också. Om du inte håller med min poäng, göra bara en kommentar och jag kommer att svara.

Först i min lista är Magus. Jag använder fortfarande min PlayStation 3 och det här spelet som släpptes till PS3 tidigt 2014. Detta utvecklades av Aksys spel och det var en sorglig historia. Det fanns buggar, det fanns glimt och det var jättekonstigt. Upplevelsen var skumma och jag naturligtvis gillar inte detta spel. De sa så många saker innan men slutade med att leverera ett skit.

När vi talar om SEGA spel, tänka vi bra kvalitet med grafik och obegränsat kul. Även Sega släppa inte öppen värld eller stora spel men deras spel är pålitlig som de är alltid bugg gratis och roligt särskilt för barn. Tja, Sonic Boom: stiga av lyriska var en katastrof enligt mig. Spelet släpptes för Wii du och folk hatade detta spel. Detta spel var full av fel och ljudanläggningen var hemskt också. Karaktär felet var så dålig att ibland man ansåg att karaktärerna är flytande i det här spelet. Om denna kvalitetsnivå är fortsatt av Sega, förlorar de sin andel ganska snart.

Det tredje spelet som jag kommer att tala om är Rambo. Detta var också för Xbox 360 och PS3. Jag personligen spelade den på min PlayStation 3 och tro mig killar, jag hatar den. Tecknen ser likadana ut och du förstår inte vem som är din fiende och som är i ditt team. Spelet är mysig och obekväm att spela. Det är inget som trailer och jag kände mig som att bli förrådd.

Här är min topp 3 hata-lista över spel släpps 2014. Vad är ditt?

Värsta videospel av 2014 skärmdumpar

Hatar denna artikel eller spelet?

Visste du, alla kan lägga till artikel på fåren Arcade? Helt enkelt registrera dig och börja lägga du egen åsikt om spel och teknik. Tusentals människor kommer att läsa och kommentera det! Även om du är utvecklare kan du lägga din recension, din online spel eller shareware spel! Klicka på starta publicering på fåren Arcade:

Registrera dig/logga in

. Instruktioner om hur du lägger till artikel: Hjälp

Om författaren

Captain

Captain Panaka

I don't play games '-_-' I eat and breathe games :D

Kommentarer

Please login to comment

Logga in

Värsta videospel av 2014 Sökord


© 2014 Sheep Arcade. Alla rättigheter reserverade. sheeparcade (0.312) (sphinx)